Aflevering 5 – Duvan Couvée

“Ik realiseerde me toen pas waar ik mee bezig was en dat shit aan was. Maar dan dat shit aan was op de verkeerde manier.”

In de vijfde aflevering van De Criminoloog hebben we voor het eerst geen onderzoeker te gast! Duvan Couvée handelde van zijn vijftiende tot zijn twintigste in drugs. Daarna liep hij tegen de lamp en heeft hij meer dan een jaar in Engeland vastgezeten voor drugssmokkel. Hij heeft in de gevangenis besloten het roer om te gooien en heeft na vrijlating zijn leven weer op de rit gekregen. Duvan is nu een succesvol ondernemer en heeft zijn eigen bedrijf dat duurzame sportkleding op de markt brengt. In de aflevering hebben we het over hoe hij in de criminaliteit is beland, hoe hij is opgepakt met een halve kilo coke aan zijn lichaam getapet, hoe zijn tijd in de gevangenis was en hoe lastig het is voor ex-gedetineerden om terug te komen in de maatschappij.

Blijf op de hoogte door ons te volgen via verschillende sociale media, zoals: Instagram, Twitter en Facebook! En vergeet niet een review achter te laten in de podcast apps van Apple en Android, zodat nieuwe luisteraars ons makkelijk kunnen vinden! Verder willen we de Nederlandse Vereniging voor Criminologie bedanken voor het mogelijk maken van deze podcast.

Meer weten over Duvan? Bekijk hier zijn website. En bekijk hier zijn eigen duurzame sportmerk ‘Pure Sportswear’!

Intromuziek: GOYMAMBA – Criminal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *